Under några år jobbade jag med en kvinna som jag tyckte var så söt. Hon hade stora bruna ögon och var bördig från övre Norrland! Sen hade kärleken <3 fört henne söderöver och någonstans mitt i allt detta kom det sej att hon och jag hamnade på samma jobb,

Markera och öppna ........     en dansbandsklassiker

https://www.youtube.com/watch?v=mOukIEQQbNA

  :-) 

Det mest positiva var att hon gillade min humor...Jag är en väldigt tråkig person och de flesta satt bara och sa ingenting när jag drog mina skämt..Så med tiden höll jag käften stängd..Men Ulla-Bella älskade <3 mina skämt..Nu föll det sej så att vi hade en personalkyl och nu var datumen ganska långt efter Jul!! Hej tomte gubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara" hade tonat ut..om man säger så! 


En Janssons frestelse hade överlevt julen och stod nu grön och grann i ...av mögel i kylen. Ni vet själv hur väldigt trött man kan bli på julmat när julen är över...

Men jag och Ulla-Bella brukade tramsa oss ang. "överlevaren "i kylskåpet...Jansson..hehe...så det var den egentliga anledningen till att den var kvar överhuvudtaget..lite kul helt enkelt!

Men så kom dagen då jag tänkte att nu ska jag skoja till det ordentligt....Jag la den nu jävligt äckliga Frestelsen i en paket och slog in den i vackert glättigt papper..och sen ett brett band med rosett så klart...finemang!  


Sen sa jag till Ulla-Bella att det hade stått en för mej helt okänd man och ringt på dörrklockan till vår arbetsplats....Pensionat paradiset! 

I love u, Thor!  <3 

https://www.youtube.com/watch?v=Eraq2Tbc-s4

  @-}--  :-D 

Han hade presenterat sej som Sven Nilsson och sagt att han sökt Ulla-Bella. Jag berättade för honom att Ulla-Bella var ute för tillfället men kunde väntas tillbaka om typ 2 timmar..                                                                                         

 Ok..sa mannen ..så länge kan jag inte vänta..--men går det bra att lämna ett paket till henne? Självklart sa jag!

Hela den här storyn drog jag för Ulla-Bella och hon såg frågande ut! Inte kände hon någon Sven Nilsson..Jag beskrev honom som mörk och lång ,,men de var heller inget hon kände igen! 

.....hehe,,,Hon var hooked!


 Samtidig var Ulla -Bella både smickrad , det syntes tydligt, och förväntansfull över den relativt stora fina paketen..med rosett och allt!

Jag gick ut ur rummet men hade koll i ögonvrån medan min söta kollega öppnade sitt fina paket.!.....


  :-* Bildresultat för glenn miller glad

Fan vad paff hon blev när Den gröna sura Janssons Frestelsenk upp i hennes synfält. Sen blev hon sur,,,sen började hon skratta...Sen fick jag springa en runda i vanlig ordning!!..med ett förnärmat fruntimmer efter mej...


  @-}-- 

Bildresultat för den glade bagaren i san remo   :-D