-- Tryck and open..


Amfetaministen...

En kvinnlig bekant till mej, en välbesutten person med gott hjärta , sålde en bil Bildresultat för polskbiltill en amfetaminist för 2 år sen.
Amfetaministen råkar vara en gemensam bekant! 
Problemet för Tomasine, fingerat namn, var att hon fick självfallet aldrig betalt för sin bil..3000 kr..avd. Hey stupid!

Rökerier i Blekinge redo ta emot tjuvfiskad ål

Den som tjuvfiskar ålBildresultat för eu Ã¥lfiske kan lätt få hjälp med att röka den i Blekinge. En rundringning som SVT Blekinge gjort visar att länets rökerier inte frågar om hur den utrotningshotade ålen fångats. O:-)http://www.insjofiskare.se/

Bildresultat för torsk

http://www.helsingborgsbatarna.se/www/

Bildresultat för vandia helsingborgsbåtarnaBildresultat för kärnan helsingborg

Torsken trivs i Öresund

Lommabuktens varma vatten och rika bestånd av ålgräsängar är några av orsakerna till att bukten blivit ett favorittillhåll för Torsken. Idag hittar man Sveriges livskraftigaste bestånd av torsk just här i Öresund. Till skillnad från andra fiskevatten har Öresund, ända sedan 1930-talet, skyddats genom hårda fiskeregler som bland annat förbjudit trålfiske och utfiskning av torskbestånden.

 

Under vintermånaderna påbörjar den vuxna blankålen sin vandring till Sargassohavet vilket är en stor anledning till att man i Sverige valt att lägga tremånaders perioden från november till januari. Dock är det under den perioden som fisket av ål är som minst i Sverige och nu riktar tjänstemän på Havs- och vattenmyndigheten kritik mot EU-beslutets utformande.

– Vi var inte helt nöjda med att vi skulle behöva ta det beslutet, vi tycker vi skulle kunna skött det här bättre på en nationell nivå. Det saknas stora bitar i det här beslutet, dels att medelhavet är exkluderat, som är en stor producent av lekfisk. Ål under tolv centimeter är inte heller inkluderat och inte fritidsfisket, säger Martin Karlsson.

Ålfisket i Skagerack och Kattegatt påverkas egentligen inte av det nya förbudet då det sedan 2007 redan finns ett förbud av ålfiske som omfattar de två haven.  8-) 


Missbrukaren hade utgifter som var mer akuta..om man säger...

http://www.ystadsallehanda.se/nyheter/morfintjuv-fick-nytt-vardjobb-2/

Tomasine beslöt då att skicka Kronofogden på Ingemar, fingerat namn, men fogden kammade 0 då det inte
fanns något att utmäta hos Ingemar!!

Häromkvällen träffade jag Ingemar vid den lokala "korvkiosken" och Ingemar berättade då för mej att han
var väldigt nöjd med bilaffären 


 han gjort med Tomasine eftersom han redan 2 dar efter "köpet! sålt bilen för
7000 kr till en gammal kompis!
Han bad mej även att hälsa till Tomasine och tacka!!

Vad jag skrattade,,,så mycket har jag inte flabbat på länge,,,
så jag bjöd han på en stor hamburgare och en Cola eftersom han nu var pank igen!..


https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/bevis-mot-pettersson-forfalskades-av-polisen/